Leon Spillaertstraat 10 - 8400 Oostende
Tel.: 059 77 00 45059 77 00 45
Contacteer ons!
Op zoek naar betrouwbaar ANDERSVALIDENvervoer in de kuststreek?

Andersvaliden kunnen in en rond Middelkerke rekenen op taxibedrijf Taxi Toni

Voor andersvaliden is het niet altijd evident om een geschikte taxi te vinden. In regio Middelkerke houdt taxibedrijf Taxi Toni met ieders behoeften, ook met die van personen die moeilijker te been zijn en eventueel gebruik maken van een rolstoel. Daarom is één van onze voertuigen aangepast om andersvaliden comfortabel te vervoeren. Er is plaats voor een rolstoel in de wagen en de auto is aangepast in hoogte, zodat in- en uitstappen eenvoudiger wordt.

Een vriendelijke service en klanttevredenheid vinden wij in ons taxibedrijf erg belangrijk. Onze chauffeurs helpen u dan ook altijd met een glimlach voort. Voor minder mobiele personen en rolstoelgebruikers is het vervoer dat wij aanbieden dan ook het ideale transport in en rond Middelkerke.

  • Basisprijs: 3,50 euro
  • Prijs per kilometer: 2,30 euro

Onze taxidienst is 24/7 telefonisch bereikbaar

Aarzel niet wanneer u nog op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf aan de kust. U vindt ons op onze vaste staanplaatsen aan het casino in Middelkerke, aan het station van Oostende of in uitgangsbuurt Marie-José. Daarnaast kan u ons ook steeds telefonisch contacteren.

Clikc+